Project Update – Ashorne Hill Conference Centre

We are pleased to announce the recent completion of the design stage for the new restaurant interiors for Ashorne Hill Conference Centre in Warwickshire. Part of a larger programme of refurbishments, Heterarchy have designed the interiors for the restaurant, a mezzanine level cafe area and adjoining concourse seating areas.

Tony Matters, Managing Director of Heterarchy, says of the design; “Our concept was all about creating a contemporary equivalent for the Grand Hall, which is the beautiful double height interior within the existing Grade 2 Listed building. Using natural materials and a colour palette that draws directly from the stunning views of the Warwickshire countryside, it’s all about making delegates feel they are enjoying a privileged environment even if they’re just grabbing a quick coffee”.

The project is now on site, due to be completed by September 2011. To take a closer look at the Ashorne Hill refurbishment go to the project gallery page >

Leave a Reply